Na čele dopytu je zelenina - Virgovičová, Iveta
Záujem o bioprodukty v Európe každoročne rastie, pričom odbyt biopotravín je najrýchlejšie rastúcim potravinárskym segmentom prakticky na celom svete. Dopyt po biopotravinách prevyšuje ponuku. Trendy na trhu - biotrh. Poznatky z veľtrhu Salima 2008.