Sociálne poistenie v Európskej únii Francúzsko - Pastorková, Lenka
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Nemocenské poistenie - podmienky nároku na nemocenské dávky. Úrazové poistenie - dočasné invalidné dávky, trvalé invalidné dávky, medicínske dávky, pozostalostné dávky. Poistenie v nezamestnanosti. Podmienky nároku na dávky v nezamestnanosti.