Poplatky požierajú doplnkový dôchodok - Škriniar, Pavel, 1979-
Pohľad na výsledky a ukazovatele doplnkových dôchodkových správcov. Výnosy a poplatky z doplnkového dôchodkového sporenia. Dôvody pre rozhodnutie sa klientov pre DDS. Zhodnotenie výšky poplatku a príspevku.