Na riešenie budúcich dôchodkov sme sa neodhodlali sami - Škriniar, Pavel, 1979-
Reformovanie dôchodkov v krajinách strednej a východnej Európy. Penzijný systém v starom režime. Formovanie druhého piliera. Regulácia penzijných fondov.