[Hypotekárne bankovníctvo - finančné nástroje na podporu bytovej výstavby v SR] - Belás, Jaroslav
Recenzia publikácie, ktorá sa zaoberá teoretickými a praktickými otázkami hypotekárneho bankovníctva vo svete a v SR a zároveň prezentuje ďalšie finančné nástroje na podporu bytovej výstavby.