Využitie moderného postupu riadenia Beyond Budgeting v rámci finančného plánovania - Sochor, Milan
Charakteristika moderného postupu Beyond Budgeting vo finančnom plánovaní podniku. Možnosti jeho využitia v procese finančného plánovania v podniku.