Odmenou pre odvážnych je až päťnásť rokov v chládku - Škriniar, Pavel, 1979-
Poisťovacie podvody v oblasti majetkového postenia. Nízky počet pokusov o podvod pri životnom poistení. Pokus o podvod úmyselným sebapoškodením. Štatistiky o poisťovacích podvodoch. Pokusy o podvod u sprostredkovateľov poistenia.