Znalostní ekonomika z pohledu naplňování cílů Lasabonské strategie - Hrnčárková, Zdeňka
Úvahy o prítomnosti znalostnej resp. novej ekonomiky v Európe res. Európskej únii. Vymedzenie pojmu znalostná ekonomika. Pokrok v naplňovaní dvoch cieľov Lisabonskej stratégie, ktoré so znalostnou ekonomikou súvisia. Prvky znalostnej ekonomiky v Európe.