Spoliehanie sa na seba - Nagyová, Izabela
Priemerný vek, v ktorom sa ľudia začínajú zabezpečovať na dôchodok sa znižuje. Plánovanie mladšej generácie zabezpečiť sa na dôchodok. Zmiešané očakávania pracujúcich žien. Rozdiely medzi mužmi a ženami v oblasti životnej úrovne po odchode do dôchodku. Generačné postoje žien na odchod do dôchodku.