Veľké príležitosti sú motorom rastu - Nagyová, Izabela
Aktíva bánk v regióne sa do piatich rokov zdvojnásobia. Rast odvetvia bankovníctva a ďalších finančných služieb v oblasti strednej a východnej Európy. Konjuktúra hypoték. Pokles klasifikovaných úverov. Záujem zahraničných investorov o podiely v bankách smeruje viac na východ.