Jak přeměnit sponzorské akce v zisková aktivita - Millner, Ian
Zmenšujúci sa dopad tradičnej reklamy. Hľadanie nových spôsobov, ako preniknúť do podvedomia spotrebiteľa. Sponzorovanie športových a kultúrnych akcií. Úskalia - premeškané príležitosti a nedostatok know-how v otázke maximalizácie investícií. Globálny sponzorský projekt a lokálne trhy. Ako vyhodnocovať sponzorovanie. Základné zistenia o sponzorovaní.