Faktory lokálneho ekonomického rozvoja v reflexii malých podnikateľov - Šebová, Miriam
Informácia o dotazníkovom prieskume, ktorý realizovala Katedra verejnej správy a regionálneho rozvoja na Národohospodárskej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave počas rokov 2004-2006.