Obecné zásady pro hodnocení dopadů regulace (RIA) - Nesršmíd, Jaroslav
Dôraz vlády na kvalitu regulácie. Princípy kvalitnej regulácie: primeranosť, zodpovednosť, konzistencia, transparentnosť, cielenosť a smerovanie. . Dvojstupňový proces: Malá a Veľká RIA. Význam úlohy konzultácií.