Sponzoring, nebo "charita"? - Kalousová, Pavlína
Zodpovednosť voči spoločnosti, podpora verejne prospešných projektov a angažovanosť firiem v potrebných celospoločenských témach - súčasť vnímania a hodnotenia firiem. Podpora dobrej veci, podpora budovania firemnej reputácie a zlepšovania vzťahu k zamestnancom a partnerom. Cause related marketing. Spoločné fungovanie sponzoringu a charity - príklad na českej Kooperatíve. Pohľad spotrebiteľov na verejne prospešné projekty. Dôveryhodnosť a efektivita.