Úder blesku a likvidace pojistných událostí - Liška, Martin
Základné technické minimum, ktoré by mal poznať každý likvidátor, zaoberajúci sa týmto rizikom. Rozpoznanie poistnej udalosti likvidátorom. Priamy a nepriamy úder blesku. Minimalizácia rizika vzniku škody s bleskom. Poistné podmienky poisťovní v súvislosti s bleskom.