Prožij si svou značku - Komorádová, Kateřina
Definícia behavioral brandingu. Otázka vzťahu k zákazníkovi. Dôraz na city a na schopnosť zamestnancov zapojiť značku do svojho života. Nástroje, ako túto emocionalizáciu preniesť do každodenného života: tzv. brand-personality, community management a storytelling. Vysvetlenie pojmov a ich aplikácia v praxi.