Osobnosť klienta, typológia a voľba vhodnej stratégie pre jeho ovplyvňovanie - Bindas, Ivan
Komunikácia medzi klientom a obchodníkom. Charakteristika vlastností jednotlivých typov ľudí. Hlavné typy klientov: vodcovský - nepriateľský - DIKTÁTOR, nepriateľský - podriadený - BYROKRAT, priateľský - podriadený - SOCIABIL, vodcovský - priateľský - VÝKONNÝ.