Dlouhodobá nezaměstnanost v České republice a její možné důsledky - Tvrdoň, Michal
Problém dlhodobej nezamestnanosti v Českej republike, ktorá má vysoký podiel na celkovej nezamestnanosti. Možné konsekvencie na rastúcu českú ekonomiku.