Analýza podielových fondov - Izakovič, Ondrej
Kvantitatívna analýza podielových fondov: výkonnosť fondov, relatívna výkonnosť, volatilita podielu fondu, pomerové ukazovatele, obrat fondu, konzistentnosť výkonnosti, korelačná analýza. Kvalitatívna analýza podielových fondov: veľkosť fondu, dátum založenia, investičná stratégia, denominácia a menová expozícia, geografická príslušnosť, daňový domicil, informačná politika. Fundamentálna analýza fondu: zisk k podielu, poplatky fondu.