Integrace osob bez přístřeší do společnosti - Šimek, Milan
Psychologické, sociálne a pracovné aspekty práce s osobami, ktoré potrebujú zvláštnu pomoc. Sociálne vylúčenie vo vzťahu k trhu práce. Dlhodobo nezamestnaní ako riziková skupina na trhu práce. Charakteristika a výsledky vybraných projektov orientovaných na osoby bez prístrešia.