[Manažment obchodného podniku] - Žák, Štefan, 1971-
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu Manažment obchodného podniku. Táto publikácia reaguje na aktuálne otázky rozvoja moderného európskeho aj svetového obchodu a prípravu manažérov obchodných spoločností na nové podmienky v konkurenčnom prostredí svetového obchodu. Učebnica je spracovaná na vysokej teoretickej úrovni, obsahuje nové prístupy a tredny v podnikovom manažmente.