Evropský trh s motorovým pojištěním - Karel, Ondřej
Objem motorového poistenia na trhu. Poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou vozidla a jeho priemerná cena. Havarijné poistenie. Analýza nákladov motorového poistenia. Celkový technický výsledok poistenia. Nákladnosť poistných udalostí.