Rozvojové projekty na Katedre aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky Národohospodárskej fakulty EU v Bratislave - Šóš, Ivan, 1977-
Riešenie rozvojových projektov od roku 2004 pracovníkmi KAIaVT. Vypisované projekty boli obmedzené jednoročným riešením a striktne orientované na oblasť využitia informačno-komunikačných technológií v prostredí vysokých škôl. Napriek prideľovaným prostriedkom v priemere do výšky 20 - 30 percent z požadovaného objemu, boli tieto projekty flexibilné z dôvodov ich časového obmedzenia na jeden rok. V roku 2008 MŠ SR v dobre zabehnutej tradícii neplánuje pokračovať, a s rozvojovými projektami už ďalej nepočíta.