Logistické metódy a ich dopady na znižovaní nákladov v podniku - Rehák, Róbert, 1984-
Vhodný výber logistických metód a ich vplyv na podnikové financie. Analýza 4 komplexných logistických technológií, ktoré najvýraznejším spôsobom ovpyvnili chod ekonomík : Just in Time, Kanban, Quick Response, Efficient Customer Response. Veľké množstvo firiem rieši svoju logistiku pomocou outsourcingu. Logistika a jej metódy sú jedna z posledných možností, z ktorej podniky môžu ťažiť svoje konkurenčné výhody a to nielen v oblasti znižovania nákladov, ale zvyšovania celkovej efektívnosti chodu podnikov.