Marketing osôb - rozšírenie marketingovej kocepcie - Čihovská, Viera
Charakteristika marketingu osôb. Vplyv osobností na formovanie postojov spotrebiteľov. Využívanie známej osobnosti na nekomerčné účely. Využívanie celebrít z rôznych sektorov - zábavy, športu, politiky, náboženstva, vedy. Význam a využitie osôb ako produktu. Celebrity v reklame - pozícia populárnej osoby, odborníka alebo užívateľa produktu. Bežné (neznáme) osoby v reklame. Známe osobnosti v reklame neziskovej organizácie.