Iný pohľad na ISO 9000 a procesný prístup - Severa, František
Iný pohľad na procesný prístup v riadení organizácie. Porovnanie metodológie noriem ISO 9000 s pôvodnou metodológiou CMM. Iný pohľad na procesy a ich modelovanie.