Podnikateľské prostredie na Slovensku z pohľadu podnikov - Vlčko, Ján
Ekonomický prieskum SOPK - očakávania podnikateľov. Očakávané hospodárske výsledky podnikovej sféry. Vnímanie podnikateľského prostredia. Riziká pre podnikateľskú činnosť vrátane rizík na trhu EÚ. Hodnotenie hospodárskej politiky vlády SR. Využívanie štátnej pomoci z fondov EÚ. Prípravy na zavedenie eura.