Etika a slobodné povolania - Foltínová, Alžbeta
Charakteristické znaky slobodných povolaní. Klasifikácia slobodných povolaní. Vymedzenie obsahu pojmu etika a etický kódex. Etika v podnikaní ako systém. Etika, etická zodpovednosť a etický kódex účtovníkov a audítorov. Etika, etická zodpovednosť a etický kódex patentových zástupcov.