Výučba hospodárskej geografie na inštitúte manažmentu a cestovného ruchu Pedagogickej fakulty Katolíckej univerzity v Poprade - Novodomec, Rudolf
Výučba geografie na Inštitúte manažmentu a cestovného ruchu v Poprade sa realizuje v predmete Hospodárska geografia, ktorý je súčasťou študijného plánu v kategórii predmetov Všeobecný základ. Vyučovanie je prispôsobené potrebám štúdia manažmentu a cestovného ruchu a vychádza z potreby poskytnúť informácie v rozsahu základných poznatkov fyzickej a humánnej geografie so zreteľom na slovenské a svetové špecifiká a reálie.