Správa organizácií - corporate governance - Urban, Ondrej
Vymedzenie pojmu Corporate Governance. Formy Corporate Governance. Nemecký Kódex Corporate Governance - Deutscher Corporate Governance. Spolupráca predstavenstva a dozornej rady - duálny systém správy firmy - Two Tier Board System - zweigliedriges Leitimgsorgansystem.