Lisabonská zmluva - Nováčková, Daniela
Podstatné zmeny, ktoré prináša Lisabonská zmluva v porovnaní so Zmluvou o Ústave pre Európu. Prognóza nadobudnutia platnosti zmluvy. Názov Lisabonskej zmluvy. Prednosť európskeho práva. Obsahová štruktúra Zmluvy o Európskej únii.