Osobný automobil v cvičnej firme - Sabaková, Danka
Možnosti spájania teoretických vedomostí s reálnou praxou. Význam odborného vzdelávania a jeho smerovanie. Možnosti školy spájať teóriu s praxou. Činnosť cvičnej firmy na vybranom špecifickom prípade osobného automobilu, jeho obstaranie, zaradenie a používanie vo firme. Využitie medzipredmetových vzťahov, učebných materiálov školy a odborných publikácií Poradcu podnikateľa pre učiteľa na vyučovaní cvičnej firmy.