Medzinárodne úspešné obchodné modely - Matušovičová, Monika, 1967-
Medzinárodné obchodné modely (vzory) podľa Thomasa Rudolpha. Produktovo orientovaný obchodný podnik. Zákaznícky orientovaný obchodný podnik. Cenovo orientovaný obchodný podnik. Prvky medzinárodného obchodného modelu - podniková kultúra, použitá stratégia, organizačná štruktúra, operatívne kľúčové procesy, systém manažmentu.