„Prečo ľudia obchodujú?“ - Skladanová, Daniela
Teoretická analýza skúmanej problematiky. Charakteristika metódy priameho vyučovania, metódy kooperatívneho učenia, metódy simulácie. Výhody a nevýhody týchto metód. Postavenie žiakov a učiteľa v predmete cvičná firma – praktikum. Využitie metódy simulácie na predmete cvičná firma - praktikum.