Determinants of ROE and ROA. Looking for industry specific features - Kriško, Henrich
Definícia ROA (Return on assets) a ROE (Return on equity). Determinanty ROE a ROA. Vzťah medzi ROA a ROE. Determinanty ROA. Determinácia vplyvu. Použitie iných metód na determináciu vplyvu na ROA a ROE. Odporúčania pre analýzu v priemysle.