Metodický rozbor témy Úvod do marketingu - Katonová, Jana
Návod ako aktivizovať žiakov pri vyučovaní voliteľného predmetu marketing. Nevyhnutnosť využívania viacerých vyučovacích metód i prostriedkov zameraných na informačné a komunikačné technológie. Teoretické didaktické východiská vyučovacieho procesu v predmete marketing. Metodický postup vyučovania konkrétnej témy.