Influence improving quality on structure total costs - Pudło, Patrycja
Kvalita a náklady na kvalitu ako významný faktor pre úspech na trhu. Cena investovania do kvality, náklady na kvalitu. Vplyv investovania do kvality. Grafické znázornenie. Investície do kvality a zisky spoločnosti.