Harmonizácia účtovníctva vo verejnom sektore - Kicová, Marianna
Harmonizácia účtovníctva v oblasti verejného sektora prostredníctvom medzinárodných účtovných štandardov pre verejný sektor (IPSASs). Inštitúcie v oblasti harmonizácie účtovníctva verejného sektora. Pôsobenie Medzinárodnej federácie účtovníkov (IFAC) a Rady pre medzinárodné účtovné štandardy pre verejný sektor.