Podnikání s cizím know-how - Procházková, Dagmar
Úspešné podnikanie vyžaduje dobrý nápad a počiatočný kapitál. Nápad ani financie nemusia mať pôvod u vás. Franchising - slovník pojmov. Prednosti a možnosti franchisingu. Obsah fanchisingovej zmluvy. Slabiny a rizikové miesta franchisingu.