Mít se jako v Americe - Zatloukal, Jiří
Americká hypotéka ako produkt. Príklady využitia finančných prostriedkov z americkej hypotéky. Výhody a nevýhody americkej hypotéky. Parametre amerických hypoték. Odlišnosti amerických hypoték v jednotlivých bankách v Česku. Prognózy vývoja hypotekárneho trhu.