Hodnotenie a klasifikácia žiakov v predmete Aplikovaná informatika - Jurková, Viera
Charakteristika a funkcie hodnotenia v pedagogickom procese. Najčastejšie chyby hodnotenia. Ukážky hodnotenia v predmete Aplikovaná informatika.