Metodický rozbor tematického celku Ekonomický softvér v prostredí Windows - Židová, Ivana
Základné informácie o didaktike informatiky, o jej postavení v systéme odborových didaktík, informácie o cieľoch a úlohách a postavení informatiky ako učebného predmetu na stredných odborných školách. Metodický rozbor tematického celku práca s ekonomickým softvérom Omega, kde sú uviedené vedomosti, ktoré by mal žiak zvládnuť v rozsahu určenom normatívnymi pedagogickými dokumentmi.