Klasifikácia lízingu na finančný a operatívny a jej vplyv na vykazovanie v účtovnej závierke - Vašeková, Miroslava, 1978-
Vysvetlenie pojmov súvisiacich s lízingom.Charakteristika finančného a operatívneho lízingu podľa IAS 17. Správna klasifikácia lízingu a správnosť účtovného zobrazenia. Klasifikácia prenájmu na finančný a operatívny metódou "90 % test". Dlhodobý nezrušiteľný operatívny prenájom nezobrazený v súvahe.