Knowledge management - návrat k celostnému prístupu k riadeniu podnikov - Patarák, Ondrej
Vymedzenie pojmu znalostný manažment (knowledge management). Analýza organizačnej kultúry podniku vo vzťahu k znalostiam. Zdielanie znalostí. Vízie znalostného manažmentu.