Účtovná závierka podľa IFRS od roku 2009 - Krupová, Lenka
Súčasti účtovnej závierky. Výkaz ziskov a strát (výkaz komplexného výsledku). Komplexný výsledok pred novelou IAS 1. Reklasifikačné úpravy. Daňové vplyvy. Zhrnutie. Príklady.