Internet Protocol Version 6 - Vlasko, Martin
Protokol IPv6 a jeho vlastnosti. IPv6 má nahradiť už viac ako 20 rokov starý štandard v sieťovej komunikácii. Hlavný prínos - väčší adresný priestor. Bezstavová autokonfigurácia koncových staníc. Multicast. Jumbograms. Rýchlejšie smerovanie. Bezpečnosť sieťovej vrstvy. Mobilita.