Ako upravujú postupy účtovania a vykazovania organizácií samosprávy a štátnej správy účtovanie a vykazovanie opravných položiek a rezerv - Kašiarová, Lucia
Rezervy - definícia. Opravné položky, ich tvorba. Opravné položky k dlhodobému majetku. Opravné položky k zásobám. Opravné položky k pohľadávkam. Príklady.