Garančné poistenie a dávka garančného poistenia - Ruppová, Nataša
Garančné poistenie. Rozhodujúce obdobie na určenie vymeriavacieho základu. Vymeriavací základ - minimálny, maximálny. Sadzba poistného na garančné poistenie. Dávka garančného poistenia. Výška dávky garančného poistenia. Časové obmedzenie. Finančné obmedzenie. Uplatnenie nároku na dávku garančného poistenia. Preddavok na dávku garančného poistenia. Oznamovacie povinnosti.