Recenzia - Majcher, Milan
Recenzia na publikáciu J. Durčákovej / M. Mandela: Mezinárodní finance, Praha 2007. Tematické zameranie knihy. Rozdelenie publikácie na štyri ucelené časti. Stručná charakteristika jednotlivých častí. Problematika je doplnená množstvom grafov, schém a príkladov. Zameranie publikácie.