Znalostný audit akými znalosťami disponujú pracovníci organizácie? - Mesároš, Peter
Znalosti ako špecifický druh podnikových aktivít. Štyri typy znalostných aktivít. Realizácia auditu znalostí v podniku. Kritériá hodnotenia. Navrhovaný postup auditu znalostí v podniku.